/** * Auto Complete all WooCommerce orders. */

Friday Lab

Välkommen till Friday Lab!

Små handlingar kan leda till stora förändringar! Så tänker vi i livet och i det här projektet. 

Friday Lab har vuxit fram ur en tanke om att skapa en plattform för utveckling, sammanhang, lärande och mod att ta reda på vad man verkligen vill. Vi vill genom våra onlinekurser ge dig en knuff framåt, få dig att våga mera och erbjuda dig draghjälp från andra likasinnade. 

 

Hej, Vi är grundarna!

Marianne Norrgrann (Maja)

Marianne Norrgrann (Maja)

Certifierad Coach

Hej!

Jag heter Marianne och är uppvuxen i Sverige. Efter studenten pluggade jag ekonomi vid Svenska Handelshögskolan i Helsingfors. Därifrån åkte jag till  Genève i Schweiz och efter tio år på olika internationella bolag, man och två barn flyttade jag till Belgien där vi bodde i fyra år. År 2019 flyttade vi till Stockholm och här jobbar jag nu med Friday Lab och som coach.

Jag är certifierad hos International Coach Federation.

Tanken bakom Friday Lab väcktes då jag i början av 2018 körde ett webinar och märkte att deltagarna var så brett geografiskt utspridda. Samtidigt förstod jag att många saknade ett sammanhang att tala om sina målsättningar, framgångar och motgångar. Det är det Friday Lab ska ge. En möjlighet att i en trygg miljö utmana sig själv att tänka längre och större, få draghjälp av gruppen och handledare som håller dig ansvarig! Bättre att göra någonting idag än att vänta på det perfekta tillfället (för det existerar inte).

Jeanette Öhman (Peppe)

Jeanette Öhman (Peppe)

Kreativ konsult & mentor

Hej!

Jag heter Peppe, eller egentligen Jeanette, och är uppvuxen i Helsingfors. Jag är statsvetare och har också en master i Specialized Journalism. Jag har pluggat i Nederländerna, jobbat i Argentina och sedan 2013 bor jag i Los Angeles med min man Magnus och mina två barn. 

Våren 2018 lärde jag känna Marianne och efter att hon coachat mig i mitt yrkesliv fortsatte vi prata om vad vi kunde göra tillsammans. Vi brinner båda för jämställdhet och vårt gemensamma projekt blev kvinnonätverket Friday Lab, ett sammanhang som skulle hjälpa andra att styra upp sin vardag, sitt jobb och/eller sitt privatliv så det roliga fick mer plats än det tråkiga och samtidigt skapa ett nätverk av smarta personer som kanske i framtiden ville hjälpa varandra eller till och med jobba ihop. 

 

Hör av dig!

 

Vill du veta mer eller boka in ett möte, fyll i kontaktformuläret eller maila oss på connect@fridaylab.se