fbpx

90 dagar med Friday Lab

För dig som vill ge dig själv utrymme att växa, drömma, visualisera, prioritera och börja göra. Långsiktigt och hållbart!

 

Vi hjälper dig se längre, drömma större, skapa möjlighet till förändring och hitta din hållbara strategi framåt. 

 Är det här rätt kurs för dig?

 • För dig som känner att någonting måste förändras.
 • För dig som som är egenföretagare, entreprenör, ledare, författare, tjänsteman, anställd, föräldraledig, studerande, eller något helt annat.
 • För dig som känner dig redo att utmana dig själv, testa nya sätt att tänka och göra.
 • För dig som vill vara en viktig del i en gemenskap med andra inspirerande deltagare.
 • För dig som vill ha en långsiktig hållbar plan för ditt liv.
 • För dig som vill få en nystart, en energiboost eller en (vänlig) spark i baken.

 

 

 

 

Maja Peppe Friday Lab

 Efter kursen har du

 

 • En tydligt bild av nuläget.
 • Testat små förändringar och verktyg för att skapa den liv som passar dig.
 • Hittat en bra struktur för planering och reflektion.
 • Vet hur man sätter smarta mål och ha mål på kort och lång sikt.
 • Har sett över och uppdaterat de etiketter du har dig själv.
 • Har sett över din story och arbetat med ditt personliga varumärke.
 • Hittat nya nätverk.

 

 

Kursledare

Peppe Öhman

Jeanette ”Peppe” Öhman är i grunden journalist och författare, Pol.mag och M.A. Hon är bosatt i Los Angeles sedan 2013 och tillsammans med Marianne ”Maja” Norrgrann grundare av Friday Lab.

Marianne Norrgrann

Marianne ”Maja” Norrgrann är ekonomie magister och certifierad coach. Hon har tillbringat största delen av sitt vuxna liv utomlands, men flyttade hem till Sverige 2019.

Nothing happens until you decide to make it happen.

-Oprah

 

 

90 dagar med Friday Lab- du kan välja:

6500 kr/ 630 eur * (pris inkl. moms)

90 dagar med Friday Lab: Föreläsningar, Q&A sessioner, övningar, handling i grupp under hela kursen, extra material och ett eget kursrum på Friday Lab Academy.

2 coachsessioner (värde 4000 sek) med en certifierad coach.

4900 kr/ 475 eur * (pris inkl. moms)

90 dagar med Friday Lab: Föreläsningar, Q&A sessioner, övningar, handling i grupp under hela kursen, extra material och ett eget kursrum på Friday Lab Academy.

Du betalar när vi bekräftat din plats, (inom 24h efter att du mottagit bekräftelse med betalningsinformation). Det finns möjlighet att dela upp i tre delbetalningen.

* EUR ändras enligt förändringar i valutakurser.

 

 

Nu öppnar vi platserna till vårens kurser 17 januari (måndagar) och 16 februari (onsdagar)

Så här går det till i praktiken

Anmäl dig

Första steget: Välkommen med din anmäl. Gruppens storlek är begränsad till 15 deltagare. Vi tittar på anmälningarna och sätter ihop en grupp med olika profiler så att vi stödjer varandra på bästa sätt. Vi försöker undvika att placera folk i konkurrerande positioner i samma grupp.

När vi skickar bekräftelse på din plats i Friday Lab får du betalningsinstruktioner. Din plats är bekräftad då du betalat din kursavgiften (inom 24h). Du kan dela upp betalningen i tre delar.

När du betalat får du inbjudan till kursplattformen.

Kursstart. nu kör vi!

Programmet är 100% online. Inga särskilda förkunskaper krävs.

Vi ses online (på Zoom) varannan vecka kl 19 CET (svensk tid ). Sessionerna är mellan 45-75 minuter. Missar du en träff kan du se inspelningen senare.

Förändringar i tidtabellen kan ske men vi kommer göra vårt bästa för att hålla den ursprungliga planen och informera vid eventuella förändringar i god tid. 

90 dagar framöver kommer vi inom gruppen jobba oss igenom 3 moduler, varvat med övningar och Q&A sessioner. Du har oss handledare med under hela vägen och en grupp där du kan rapportera framsteg och lufta motgångar. Friday Lab är en trygg miljö att utmana sig själv, att tänka större och våga mer.

Avslutning

90 dagar av hårt arbete är över. Dags att fira våra framgångar! Med dig har du en tydlig plan framåt, en hållbart strategi och action-plan. Dessutom nya tankar, inspiration, ett inspirerande nätverk och en uppfräschad bild av dig själv.

Kursprogram

I Friday Labs 90 dagarsprogram jobbar vi genom tre moduler. Varje vecka får du övningar och fördjupningsmaterial. Mellan träffarna pågår samtalen i kursrummet på Friday Lab Academy.

Intro

Vi jobbar med att göra en nulägesanalys och att skapa förutsättningar för förändring.  Vi skapar plats för reflektion och hittar strukturer kring det som är viktigt för oss just nu.

Nuläge, framtid och målsättning

Vi diskuterar bland annat hur orden vi använder påverkar hur vi tänker och hur vi är lika rädda att lyckas som att misslyckas. Vi lär oss att sätta bra mål på både kort och lång sikt. 

Modul 2 Kreativitet, varumärke och storytelling.

Vi skapar förutsättningar för förändring, flow och kreativitet. Vi jobbar på att ta fram vår story, gör en inventering i de etiketter vi bär med oss och jobbar på vårt personliga varumärke. Vi kartlägger också vilka supportteam vi har omkring oss.

Modul 3 Nätverk, veta sitt värde och ta rätt betalt.

I den sista delen ser vi över våra nätverk och ser hur vi kan utveckla och utvecklas inom dem. Vi diskuterar självförtroende i löneförhandling och prissättning. Vi skapar också en stark handlingsplan framåt.

Avslutning

Dags att fira våra framgångar! Med dig har du en tydlig plan framåt, en hållbart strategi och action-plan.

Välkommen Till friday Lab

Har du frågor så maila oss på connect@fridaylab.se