fbpx

90 dagar med Friday Lab

För dig som vill ge dig själv utrymme att växa, drömma, visualisera, prioritera och börja göra. Långsiktigt och hållbart!

 

Vi hjälper dig se längre, drömma större, skapa möjlighet till förändring och hitta din hållbara strategi framåt. 

 Är det här rätt kurs för dig?

 • För dig som känner att någonting måste förändras.
 • För dig som som är egenföretagare, entreprenör, ledare, författare, tjänsteman, anställd, föräldraledig, studerande eller något helt annat.
 • För dig som känner dig redo att utmana dig själv, testa nya sätt att tänka och göra.
 • För dig som vill vara en viktig del i en gemenskap med andra inspirerande deltagare.
 • För dig som vill ha en långsiktigt hållbar plan för ditt liv.
 • För dig som vill få en nystart, en energiboost eller en (vänlig) spark i baken.

 

 Efter kursen har du:

 

 • En tydlig bild av nuläget.
 • Testat små förändringar och verktyg för att skapa det liv som passar just dig.
 • Hittat en bra struktur för planering och reflektion.
 • Kunskap om hur man sätter smarta mål och har satt upp egna mål på kort och lång sikt.
 • Gått igenom och uppdaterat de etiketter du har satt på dig själv.
 • Sett över din story och arbetat med ditt personliga varumärke.
 • Hittat nya nätverk.

 

Nothing happens until you decide to make it happen.

– Oprah

Så här går det till i praktiken

Anmäl dig

Första steget: Välkommen med din anmälan. Gruppens storlek är begränsad till 15 deltagare. Vi tittar på anmälningarna och sätter ihop en grupp med olika profiler så att vi stödjer varandra på bästa sätt. Vi försöker undvika att placera deltagare i konkurrerande yrkesroller i samma grupp.

När vi skickar bekräftelse på din plats i Friday Lab får du betalningsinstruktioner. Din plats är bekräftad då du betalat kursavgiften (inom 24h). Du kan dela upp betalningen i tre delar.

När du betalat får du en inbjudan till kursplattformen.

Kursstart

Programmet är 100% online. Inga särskilda förkunskaper krävs.

Vi ses online (på Zoom) varannan vecka kl 19 CET (svensk tid). Sessionerna är mellan 45-75 minuter långa. Missar du en träff kan du se inspelningen senare.

Ändringar i schemat kan ske, men vi kommer göra vårt bästa för att hålla den ursprungliga planen och informera om eventuella förändringar i god tid. 

90 dagar framåt kommer vi inom gruppen jobba oss igenom 3 moduler, varvat med övningar och Q&A-sessioner. Du har oss som handledare under hela resan och en grupp där du kan rapportera framsteg och lufta motgångar. Friday Lab är en trygg miljö att utmana sig själv, att tänka större och våga mer.

Avslutning

90 dagar av hårt arbete är över. Dags att fira våra framgångar! Med dig har du en tydlig plan framåt, en hållbar strategi och action-plan. Dessutom nya tankar, inspiration, ett inspirerande nätverk och en uppfräschad bild av dig själv.

Kursprogram

I Friday Labs 90-dagarsprogram jobbar vi igenom tre moduler. Varje vecka får du övningar och fördjupningsmaterial. Mellan träffarna pågår samtal och handledning i kursrummet på Friday Lab Academy.

Intro

Vi jobbar med att göra en nulägesanalys och att skapa förutsättningar för förändring. Vi skapar plats för reflektion och hittar strukturer kring det som är viktigt för oss just nu.

Modul 1 Nuläge, framtid och målsättning

Vi diskuterar bland annat hur orden vi använder påverkar hur vi tänker och hur vi är lika rädda för att lyckas som att misslyckas. Vi lär oss att sätta bra mål på både kort och lång sikt.

Modul 2 Kreativitet, varumärke och storytelling.

Vi skapar förutsättningar för förändring, flow och kreativitet. Vi jobbar på att ta fram vår story, gör en inventering av de etiketter vi bär med oss och jobbar på vårt personliga varumärke. Vi kartlägger också vilka supportteam vi har omkring oss.

Modul 3: Nätverk, veta sitt värde och ta rätt betalt

I den sista delen ser vi över våra nätverk och hur vi kan utveckla och utvecklas inom dem. Vi diskuterar självförtroende i löneförhandling och prissättning. Vi skapar också en stark handlingsplan framåt.

Avslutning

Dags att fira våra framgångar! Med dig har du en tydlig plan framåt, en hållbar strategi och en action-plan.

Kursledare

Maja

Marianne ”Maja” Norrgrann är ekonomie magister och PCC certifierad coach (ICF). Hon har tillbringat största delen av sitt vuxna liv utomlands, men flyttade hem till Sverige 2019.

Peppe

Jeanette ”Peppe” Öhman är i grunden journalist och författare, Pol.mag och M.A. Hon är bosatt i Los Angeles sedan 2013 och tillsammans med Maja Norrgrann grundare av Friday Lab.

90 dagar med Friday Lab - du kan välja:

6500 SEK / 630 eur* (pris inkl. moms)

90 dagar med Friday Lab: Föreläsningar, Q&A-sessioner, övningar, handledning i grupp under hela kursen, extra material och ett eget kursrum på Friday Lab Academy.

2 coachingsessioner (värde 4000 SEK) med en certifierad coach.

Du betalar när vi bekräftat din plats (inom 24h efter att du mottagit bekräftelse med betalningsinformation). Det finns möjlighet att dela upp i tre delbetalningar.

* EUR ändras enligt förändringar i valutakurser.

 

90 dagar med Friday Lab - du kan välja:

4900 SEK / 475 eur* (pris inkl. moms)

90 dagar med Friday Lab: Föreläsningar, Q&A-sessioner, övningar, handledning i grupp under hela kursen, extra material och ett eget kursrum på Friday Lab Academy.

Du betalar när vi bekräftat din plats (inom 24h efter att du mottagit bekräftelse med betalningsinformation). Det finns möjlighet att dela upp i tre delbetalningar.

* EUR ändras enligt förändringar i valutakurser.

 

 

Välkommen Till friday Lab

Har du frågor så maila oss på connect@fridaylab.se

Just nu har vi inte datum satta för nästa kurs men du kan anmäla dig så återkommer vi.