fbpx

Friday Lab

I Friday Lab hjälper vi dig se längre, drömma större, skapa möjlighet till förändring och hitta din hållbara strategi framåt. 

90 dagar Friday Lab

Under 90 dagar jobbar en liten grupp (max 15 deltagare) genom ett program bestående av föreläsningar, hemuppgifter, live Q&A, diskussionsgrupp, veckovisa artiklar, poddar, videoklipp och såklart pepp och push framåt mot dina mål. Handledning av Marianne Norrgrann (Maja) certifierad coach och Jeanette Öhman (Peppe) kreativt konsult och mentor.

Under kursens gång ses vi varannan vecka live online för  föreläsningar och q&a-sessioner. Föreläsningarna är interaktiva med teori, övningar och diskussion medan Q&A sessionerna är en chans att diskutera framsteg och motgångar, ställa frågor, få handledarnas och deltagarnas input och pepp. Alla datum meddelas i förväg och missar du en föreläsning får du följande dag en videolänk till inspelningen.

Som Friday Lab -deltagare kommer du varje vecka att få skräddarsydda övningar, videoövningar och miniföreläsningar och ta del av ett kurerat urval artiklar, TED talks, podcaster och annat relevant material.

Du får personlig återkoppling, pepp och stöd. Och en grupp av likasinnade där du kan diskutera vidare.

 

 Vill du hänga med på nästa kurs

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev berätta vi när vi släpper platserna!

 

För dig som vill ge dig själv utrymme att växa, drömma, visualisera, prioritera och börja göra. Långsiktigt och hållbart!

 •  100% online. Du kan vara var som helst i världen för att delta.

 • 100% schysst och kul labbmiljö.

 • Du får hjälp att sätta egna personliga mål och en plan framåt.

 • Vi håller dig ansvarig och peppar.

 • Gemenskap i en grupp med likasinnade deltagare.

 • För dig som känner att någonting måste förändras.

 • För dig som som är egenföretagare, entreprenör, ledare, författare, tjänsteman, anställd, föräldraledig, studerande, eller något helt annat.

 • För dig som känner dig redo att utmana dig själv, testa nya sätt att tänka och göra.

 • För dig som vill vara en viktig del i en gemenskap med andra inspirerande deltagare.

 • För dig som vill ha en långsiktig hållbar plan för ditt liv.

 • För dig som vill få en nystart, en energiboost eller en (vänlig) spark i baken.

 

 

 

 

90 dagar med Friday Lab- du kan välja:

6500 kr/ 645 eur * (pris inkl. moms)

90 dagar med Friday Lab: Föreläsningar, Q&A sessioner, övningar, handling i grupp under hela kursen, extra material och ett eget kursrum på Friday Lab Academy.

30 minuter personlig handling Zoom eller telefon. 

2 coachsessioner (värde 4000 sek) med en certifierad coach.

4900 kr/ 485 eur * (pris inkl. moms)

90 dagar med Friday Lab: Föreläsningar, Q&A sessioner, övningar, handling i grupp under hela kursen, extra material och ett eget kursrum på Friday Lab Academy.

30 minuter personlig handling Zoom eller telefon. 

 

Du betalar när vi bekräftat din plats, (inom 24h efter att du mottagit bekräftelse med betalningsinformation). Det finns möjlighet att dela upp i tre delbetalningen.

* EUR ändras enligt förändringar i valutakurser.

 

 

Now is the new later!

Vad som har hänt under kursen? Jag känner mig nästan frälst. Frälst över att ha fått lära mig så mycket om mig själv och om vilken styrka det ligger i att ha tillgång till en sådan här grupp av människor, personer du kan diskutera så mycket bra saker med. Som gått in i detta precis om du. En otroligt ögonöppnande kurs som jag skulle vilja rekommendera typ varenda levande människa…vilket jag också gör.

Friday Lab deltagare

Nothing happens until you decide to make it happen.

-Oprah

Så här går det till i praktiken

Anmäl dig

Första steget: Välkommen med din anmäl. Gruppens storlek är begränsad till 15 deltagare. Vi tittar på anmälningarna och sätter ihop en grupp med olika profiler så att vi stödjer varandra på bästa sätt. Vi försöker undvika att placera folk i konkurrerande positioner i samma grupp.

När vi skickar bekräftelse på din plats i Friday Lab får du betalningsinstruktioner. Din plats är bekräftad då du betalat din kursavgiften (inom 24h). Du kan dela upp betalningen i tre delar.

Senast en vecka innan kursstart får du ett mail med kursplanen, instruktioner och annan info.

Kursstart. nu kör vi!

Programmet är 100% online. Inga särskilda förkunskaper krävs.

Vi ses online (på Zoom) varannan måndag kl 19 CET (svensk tid ). Föreläsningarna är 1,5h långa och Q&A sessionerna 1h. Missar du en träff kan du se inspelningen senare.

Förändringar i tidtabellen kan ske men vi kommer göra vårt bästa för att hålla den ursprungliga planen och informera vid eventuella förändringar i god tid. 

90 dagar framöver kommer vi inom gruppen jobba oss igenom 3 moduler, varvat med övningar och Q&A sessioner. Du har oss handledare med under hela vägen och en grupp där du kan rapportera framsteg och lufta motgångar. Friday Lab är en trygg miljö att utmana sig själv, att tänka större och våga mer.

Avslutning

90 dagar av hårt arbete är över. Dags att fira våra framgångar! Med dig har du en tydlig plan framåt, en hållbart strategi och action-plan. Dessutom nya tankar, inspiration, ett inspirerande nätverk och en uppfräschad bild av dig själv.

Kursprogram

I Friday Labs 90 dagarsprogram jobbar vi genom tre moduler. 

Nuläge, framtid och målsättning

Vi jobbar med att göra en nulägesanalys och att skapa förutsättningar för förändring. Vi diskuterar bland annat hur orden vi använder påverkar hur vi tänker och hur vi är lika rädda att lyckas som att misslyckas. Vi lär oss att sätta bra mål på både kort och lång sikt. 

Kreativitet, varumärke och storytelling.

Vi skapar förutsättningar för förändring, flow och kreativitet. Vi jobbar på att ta fram vår story, gör inventering i de etiketter vi bär med oss och jobbar med vårt personliga varumärke. Vi kartlägger också vilka supportteam vi har omkring oss.

Nätverk, veta sitt värde och ta rätt betalt.

I den sista delen ser vi över våra nätverk och ser hur vi kan utveckla och utvecklas inom dem. Vi diskuterar självförtroende i löneförhandling och prissättning. Vi skapar också en stark handlingsplan framåt.

Välkommen Till friday Lab

Har du frågor så maila oss på connect@fridaylab.se