Dags att kavla upp ärmarna. Kursstart närmar sig!

"Till den som vill förbättra sin vardag, boosta sin karriär eller bara bli en del av ett nytt peppande sammanhang. Jag trodde aldrig att 10 människor i en Facebook-grupp skulle bli en sån viktig del av mitt liv på så kort tid!"
Friday Lab deltagare

Så här går det till i praktiken

målsättning, hållbarhet och framtid
0
max antal deltagare

Första steget. Skicka en intresseanmälan idag. Gruppen är begränsad till 12 deltagare. Vi tittar på anmälningarna och sätter ihop en grupp med olika profiler så att vi stödjer varandra på bästa sätt. 

När vi skickar bekräftelse på din plats i Friday lab får du betalningsinstruktioner. Din plats är bekräftad då du betalat din kursavgiften (inom 7 dagare) Vill du dela upp betalnigen kontakta oss på connect@fridaylab.se.

Senast en vecka innan kursstart får du ett mail med kursplanen, instruktioner och annan info.

90 dagar framöver kommer vi inom gruppen jobba oss igenom 4 moduler, varvat med övningar, Q&A sessioner. Du har oss handledare med under hela vägen och en grupp där du kan rapportera framsteg och lufta motgångar. Friday Lab är en schysst miljö att utmana sig själv att tänka större och våga mera. 

90 dagar av hårt arbete är över. Dags att fira våra framgångar! Med dig har du en tydlig plan framåt, en hållbart strategi och action-plan. Desutom nya tankar, inspiration, ett inspirerande nätverk och en annan bild av dig själv. 

26 mars Kursstart Liveföreläsning 1

Introduktion och presentation. Vi kommer att prata om förväntningar och göra en nulägesanalys. Rädsla att misslyckas och rädsla för att lyckas.

2 april Q&A

Vår första Q&A. Online session med möjlighet att rapportera framsteg eller vädra motgångar.

16 april Liveföreläsning 2

Vi ska spika målsättning för dina 90 dagar, och på längre sikt. Vi pratar om att skapa att förutsättningar för förändring, flow, kreativitet och självförtroende.

få stör av din team i Friday Lab

7 maj Q&A

Q&A session för att diskutera övningar, framgång och utmaningar.

21 maj Liveföreläsning 3

Liveföreläsning 3 Skapa planer som håller. Vi kommer att prata om våra egna varumärken. Titta på supportteam omkring oss.

28 maj Q&A

Q&A session med genomgång av övningar, statusuppdateringar och diskussion.

4 juni Q&A

Sista statusuppdatering och frågestunden innan avslutning.

18 juni Final! Liveföreläsning 4

Vi tittar på vad som hänt under kursensgång och finslipar planen framåt. Vi pratar om att veta sitt värde och våga ta betalt! Fullt fokus framåt.

Programmet är 100% online. Inga särskilda förkunskaper krävs.

 

Vi har erbjuder två grupper i den här kursstarten. 17.30 och 19.30. Alla tider är CET (Stockholmstid). Live föreläsningarn är 1,5h och Q&A sessionerna 1h.

 Förändringar i tidtabellen kan ske men vi kommer göra vårt bästa för att hålla den ursprungliga planen och informera vid eventuella förändringar i god tid.