fbpx

Friday Lab Academy

En plats för dig som vill ha inspiration, kurser och events  som skapar en roligare och mer hållbar vardag

Välkommen till Friday lab Academy

 

Här har vi samlat det bästa i och utöver Friday Lab. Onlinekurser som du kan jobba med i egen takt och handledda kurser. Vid sidan om våra egna kurser ligger här också Friends of Friday Lab. Kurser, som liksom Friday Lab, handlar om hållbarhet och en roligare vardag.

Skapa ett inlogg på Friday Lab Academy (det är gratis) och börja botanisera bland våra kurser. 

 

Kurser av Friday Lab

onlinekurs

Vi erbjuder kurser som du kan jobba med i egen takt. Materialet är tillgängligt tolv månader efter köp.

onlinekurser med handledning

De här kurserna gör du under en bestämd tid med handledning av din kursinstruktör. Materialet finns tillgängligt under kursperioden.

Events

Här kan du läsa mer om events ordnade av Friday Lab. Både online och snart (hoppas vi) live.

Designa ditt liv

Den kurs för dig som i egen takt vill stanna upp, tänka stort och jobba kreativt kring ditt liv.

Läs mer och köp kursen här!

Coming soon 90 dagar med Friday Lab

Under 90 dagar jobbar en liten grupp (15 deltagare) genom ett program bestående av föreläsningar, hemuppgifter, live Q&A, diskussionsgrupp, veckovisa artiklar, poddar, videoklipp och såklart pepp och push framåt mot dina mål. Handledning av Marianne Norrgrann (Maja) certifierad coach och Jeanette Öhman (Peppe) kreativt konsult och mentor. Nästa kurs börjar den 8 mars. Anmäl dig till nyhetsbrevet så får du veta när platserna släpps.

Friday Lab Academy

Årsplanering med Friday Lab

Ta en lite tid för dig själv och planera ditt år. I den här kursen får du övningar som hjälper dig att stänga året som gått och guidar dig i att sätta hållbara vanor och mål. Det är kul, du får nämligen tänka på dig själv och vad som får dig att må bra och vara glad i vardagen.

När du jobbat igenom arbetsboken kommer att ha satt upp mål för 2021. Du kommer att ha satt mål och gjort en plan för de vanor du vill etablera.

Du har tillgång till materialet under hela 2021. Köp kursen här.

#dagens lagning-kom igång och laga

 Har du en hög med trasiga kläder som väntar på att bli lagade? Är du den som valde träslöjd istället för syslöjd och aldrig har hållit i en nål eller kan du men får inte tiden eller inspirationen att räcka till för att komma igång? Då är det här kursen för dig! Under fyra veckor lär du dig olika lagningstekniker och tillsammans hittar vi hållbara vanor för att få in lagningen i din vardag.

Kursstart den 1 mars. Anmäl dig nu!

Kursen är en del av Friends av Friday Lab. Läs mer om Jennie här nedanför.

 

Varva ner och ladda om

Kursen Varva ner och ladda om är en fem veckor lång helhet designad för dig som vill hitta konkreta redskap för att skapa hållbara vanor för din återhämtning. Du får tillgång till meditation, avslappnande yinyoga, planeringsverktyg och stöd av en diplomerad coach och yogalärare. Kursen är anpassade för din vardag och tillsammans med andra som delar din vilja att skapa fler lugna stunder får du den draghjälp och det stöd som behövs för att lyckas.

Kursstart den 15 februari. Sista chansen att anmäla sig är den 21 februari. Anmäl dig nu!

Kursen är en del av Friends av Friday Lab. Läs mer om Amanda här nedanför.

 

Lunchföreläsning för företagare- Gäst SEO-experten Jennifer Sandström

Så ser du till att du syns på google. Alla Googlar – hur ser du till att du dyker upp när dina potentiella kunder söker efter det du har att erbjuda? Sökmotoroptimering är ett fantastiskt verktyg för att nå ut till just din målgrupp och låta kunderna hitta dig! Dessutom är det gratis.

Under den här lunchsessionen delar Jennifer Sandström med sig av tipsen du som företagare behöver för att se till att du och ditt företag syns på Google!

Välkommen!

Du får gärna synas med video och ställa frågor, men kan också passa på att äta din lunch samtidigt.

Anmäl dig här

Avgiftsfritt

Det går att ha både ett inspirerande arbete, en stark yrkesidentitet, goda relationer och balans i privatlivet.

Friends of friday Lab

Det här är Friends of Friday Lab

Vid sidan om Friday Labs egna kurser erbjuder vi också onlinekurser av Friday Labs vänner. Kvinnor som vill jobba för en hållbar och roligare vardag.

Mer om våra vänner

Amanda Backholm

Om Amanda

Jag heter Amanda Backholm. Jag är diplomerad coach och yogalärare. Jag är en människa som gillar att gå snabbt, simma i havet årets alla dagar, skratta högt, kramas hårt och prata om det som verkligen betyder något.

 

‍Ända sedan jag var liten har jag velat göra världen till en bättre plats. Drömmen om att rädda världen har fört mig på många äventyr: från skådespelare på scen till att jobba på ett barnhem i Ghana. Från att studera på Helsingfors universitet till studier i Kuala Lumpur, Malesien. Vidare till praktikant på Utrikesministeriet och FN:s Flyktingorgan UNHCR i Stockholm. Efter några år som konsult inom ledarskap och personlig utveckling grundade jag mitt eget företag. Jag jobbar som coach och yogalärare med målsättningen att hjälpa individer och företag att leva och jobba hållbart.

Läs mer om Amanda här!

Jennie dahlén #dagenslagning

Jennie Dahlén

Om Jennie

Jag heter Jennie Dahlén. Under hela mitt vuxenliv har jag på ett eller annat sätt sysslat med textil och mode. Jag är utbildad i textilt hantverk, design och modevetenskap. Under 10 år jobbade jag i modebranschen med framförallt försäljning och inköp. De senaste åren har jag ägnat åt att försöka skapa en bättre modebransch. Jag har till exempel arrangerat klädbyten, gett ut TRÅD – ett fanzine om hållbart mode och skrivit boken Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode samt varit verksamhetsledare på Remake – Stockholms stadsmissions modemärke. Jag är en van föreläsare och har hållit kurser i lagning och redesign på bland annat Sätergläntan och Skaparfestivalen.

Läs mer om Jennie här.

 

Så här säger våra deltagare om 90-dagar med Friday Lab:

En lärorik kurs fullmatad med användbara verktyg och övningar för att hitta rätt kurs i livet och få balans i vardagen. Ett community där drivna människor peppar varandra tills livsförrändring. En riktig karriärboost!"

"Friday Lab är för alla som behöver en nytändning i sitt liv. Som funderar på vad de ska bli när de blir stora. Eller som bara vill ha coola nya kompisar. Jag är så himla glad att jag anmälde mig trots att jag var lite skeptisk till om det passade mig. Det har varit precis vad jag behöver."

Det som kursen gett mig är välbehövd egen tid att både tänka mer långsiktigt och styra upp det dagliga. Bra övningar som väckte eftertanke, inspirerande och inte minst hjälpte mig hitta ett nytt inspirerande långsiktigt mål. 

 

Friday Lab är en kurs för alla som balanserar mellan karriär och familjeliv och inte riktigt hittar harmonin i vare sig i det ena eller andra

En kurs för den som vill förbättra sin vardag, boosta sin karriär eller bara bli en del av ett nytt peppande sammanhang

Vad som har hänt under kursen? Jag känner mig nästan frälst. Frälst över att ha fått lära mig så mycket om mig själv och om vilken styrka det ligger i att ha tillgång till en sådan här grupp av människor, personer du kan diskutera så mycket bra saker med. Som gått in i detta precis om du. En otroligt ögonöppnande kurs som jag skulle vilja rekommendera typ varenda levande människa…vilket jag också gör.

Don’t be a stranger!

Vill du veta mer eller boka in ett möte, fyll i kontaktformuläret eller maila oss på connect@fridaylab.se