fbpx

Friday Lab Academy

En plats för dig som vill ha inspiration, kurser och events  som skapar en roligare och mer hållbar vardag

Välkommen till Friday lab Academy

 

Här har vi samlat det bästa i och utöver Friday Lab. Onlinekurser som du kan jobba med i egen takt och handledda kurser. Vid sidan om våra egna kurser ligger här också Friends of Friday Lab. Kurser, som liksom Friday Lab, handlar om hållbarhet och en roligare vardag.

Skapa ett inlogg på Friday Lab Academy (det är gratis) och börja botanisera bland våra kurser. 

 

Kurser av Friday Lab

onlinekurs

Vi erbjuder kurser som du kan jobba med i egen takt. Materialet är tillgängligt tolv månader efter köp.

onlinekurser med handledning

De här kurserna gör du under en bestämd tid med handledning av din kursinstruktör. Materialet finns tillgängligt under kursperioden.

Events

Här kan du läsa mer om events ordnade av Friday Lab. Både online och snart (hoppas vi) live.

Designa ditt liv

Den kurs för dig som i egen takt vill stanna upp, tänka stort och jobba kreativt kring ditt liv.

Läs mer och köp kursen här!

Coming soon 90 dagar med Friday Lab

Under 90 dagar jobbar en liten grupp (15 deltagare) genom ett program bestående av föreläsningar, hemuppgifter, live Q&A, diskussionsgrupp, veckovisa artiklar, poddar, videoklipp och såklart pepp och push framåt mot dina mål. Handledning av Marianne Norrgrann (Maja) certifierad coach och Jeanette Öhman (Peppe) kreativt konsult och mentor. Nästa kurs börjar i februari 2021. Anmäl dig till nyhetsbrevet så får du veta när platserna släpps.

Friday Lab Academy

Årsplanering med Friday Lab

Ta en lite tid för dig själv och planera ditt år. I den här kursen får du övningar som hjälper dig att stänga året som gått och guidar dig i att sätta hållbara vanor och mål. Det är kul, du får nämligen tänka på dig själv och vad som får dig att må bra och vara glad i vardagen.

När du jobbat igenom arbetsboken kommer att ha satt upp mål för 2021. Du kommer att ha satt mål och gjort en plan för de vanor du vill etablera.

Du har tillgång till materialet under hela 2021. Köp kursen här.

Det går att ha både ett inspirerande arbete, en stark yrkesidentitet, goda relationer och balans i privatlivet.

Friends of friday Lab

Det här är Friends of Friday Lab

Vid sidan om Friday Labs egna kurser erbjuder vi också onlinekurser av Friday Labs vänner. Kvinnor som vill jobba för en hållbar och roligare vardag.

Mer om våra vänner

Amanda Backholm

Om Amanda

Jag heter Amanda Backholm. Jag är diplomerad coach och yogalärare. Jag är en människa som gillar att gå snabbt, simma i havet årets alla dagar, skratta högt, kramas hårt och prata om det som verkligen betyder något.

 

‍Ända sedan jag var liten har jag velat göra världen till en bättre plats. Drömmen om att rädda världen har fört mig på många äventyr: från skådespelare på scen till att jobba på ett barnhem i Ghana. Från att studera på Helsingfors universitet till studier i Kuala Lumpur, Malesien. Vidare till praktikant på Utrikesministeriet och FN:s Flyktingorgan UNHCR i Stockholm. Efter några år som konsult inom ledarskap och personlig utveckling grundade jag mitt eget företag. Jag jobbar som coach och yogalärare med målsättningen att hjälpa individer och företag att leva och jobba hållbart.

Läs mer om Amanda här!

Varva ner och ladda om

Kursen Varva ner och ladda om är en fem veckor lång helhet designad för dig som vill hitta konkreta redskap för att skapa hållbara vanor för din återhämtning. Du får tillgång till meditation, avslappnande yinyoga, planeringsverktyg och stöd av en diplomerad coach och yogalärare. Kursen är anpassade för din vardag och tillsammans med andra som delar din vilja att skapa fler lugna stunder får du den draghjälp och det stöd som behövs för att lyckas.

Kursstart 28 december. Anmäl dig nu!

Så här säger våra deltagare om 90-dagar med Friday Lab:

En lärorik kurs fullmatad med användbara verktyg och övningar för att hitta rätt kurs i livet och få balans i vardagen. Ett community där drivna människor peppar varandra tills livsförrändring. En riktig karriärboost!”

En kurs för den som vill förbättra sin vardag, boosta sin karriär eller bara bli en del av ett nytt peppande sammanhang

Friday Lab är en kurs för alla som balanserar mellan karriär och familjeliv och inte riktigt hittar harmonin i vare sig i det ena eller andra

”Friday Lab är för alla som behöver en nytändning i sitt liv. Som funderar på vad de ska bli när de blir stora. Eller som bara vill ha coola nya kompisar. Jag är så himla glad att jag anmälde mig trots att jag var lite skeptisk till om det passade mig. Det har varit precis vad jag behöver.”

Don’t be a stranger!

Vill du veta mer eller boka in ett möte, fyll i kontaktformuläret eller maila oss på connect@fridaylab.se