fbpx

Friday Lab Academy

En plats för dig som vill ha inspiration, kurser och events  som skapar en roligare och mer hållbar vardag

Välkommen till Friday lab Academy

 

Här har vi samlat det bästa i och utöver Friday Lab. Onlinekurser som du kan jobba med i egen takt och handledda kurser. Vid sidan om våra egna kurser ligger här också Friends of Friday Lab. Kurser, som liksom Friday Lab, handlar om hållbarhet och en roligare vardag.

Skapa ett inlogg på Friday Lab Academy (det är gratis) och börja botanisera bland våra kurser. 

 

Kurser av Friday Lab

onlinekurs

Vi erbjuder kurser som du kan jobba med i egen takt. Materialet är tillgängligt tolv månader efter köp.

onlinekurser med handledning

De här kurserna gör du under en bestämd tid med handledning av din kursinstruktör. Materialet finns tillgängligt under kursperioden.

Events

Här kan du läsa mer om events ordnade av Friday Lab. Både online och snart (hoppas vi) live.

Friday Lab Academy

Designa din vardag

Sommaren, då allt går lite långsammare, är den perfekta tidpunkten att stanna upp och reflektera. Vad vill du ha mer av i din vardag? Vad vill du göra mindre av? Vad saknas helt? Vad är du nöjd med? I den här arbetsboken får du verktyg att reflektera över och skriva ner elementen som tillsammans skapar din vardag.

Hur ser din vardag ut om sex månader du inte gör några förändringar alls?
Den här frågan och flera andra övningar hittar du i arbetsboken.
Gör övningarna under en dag eller eller dela upp dem på några sessioner.

Du har tillgång till materialet under hela 2021. Köp arbetsboken här.

Designa ditt liv

Den kurs för dig som i egen takt vill stanna upp, tänka stort och jobba kreativt kring ditt liv.

Läs mer och köp kursen här!

Coming soon 90 dagar med Friday Lab

Under 90 dagar jobbar en liten grupp (15 deltagare) genom ett program bestående av föreläsningar, hemuppgifter, live Q&A, diskussionsgrupp, veckovisa artiklar, poddar, videoklipp och såklart pepp och push framåt mot dina mål. Handledning av Marianne Norrgrann (Maja) certifierad coach och Jeanette Öhman (Peppe) kreativt konsult och mentor. Nästa kurs börjar i augusti/september. Anmäl dig till nyhetsbrevet så får du veta när platserna släpps.

Kommande kurser

Klimakteriecool -stark genom livet

Klimakteriecool är en kurs som vill ge dig kunskap och verktyg att forma din tillvaro så att du kan må så bra som möjligt. Om du inte är i klimakteriet nu så kommer du att hamna där så småningom, du är ju kvinna. Kom ihåg att kunskap är nyckeln till ditt mående, det är mycket tid och oro som kan sparas om du vet vad som kan vänta dig.

Efter våra fyra veckor tillsammans hoppas jag att du har hittat en bra strategi för hur du ska hållas pigg och stark när du behöver det som bäst!

Kursen är den del av Friends of Friday Lab.

#dagens lagning-kom igång och laga

Har du en hög med trasiga kläder som väntar på att bli lagade? Är du den som valde träslöjd istället för syslöjd och aldrig har hållit i en nål eller kan du men får inte tiden eller inspirationen att räcka till för att komma igång? Då är det här kursen för dig! Under fyra veckor lär du dig olika lagningstekniker och tillsammans hittar vi hållbara vanor för att få in lagningen i din vardag.

Anmäl dig här!

 

Kursen är en del av Friends av Friday Lab. Läs mer om Jennie här nedanför.

 

Onlineutbildningen “Omstartkit för sociala medier

Onlineutbildningen “Omstartkit för sociala medier” vänder sig till dig som har fler arbetsuppgifter än sociala medier – och vill få ut så mycket som möjligt av den tid du lägger ner. 

Du kanske är ensam kommunikatör som förutom att lyfta saker i sociala medier också ska skriva blogginlägg, ha koll på sökordsoptimering, Google Analytics, skriva pressmeddelanden, göra pr-arbete och några grejer till.

Du kanske är egenföretagare som längtar efter att få göra ditt “vanliga” jobb i stället för att behöva lägga tid på marknadsföring. 

Det du har gemensamt med dina kurskamrater är att du vill göra en omstart med arbetet i sociala medier, veta hur du ska göra, varför och när – helt enkelt börja om med nya, fräscha tag.

KURSSTART den 6 september. Anmäl dig här.

 

Det går att ha både ett inspirerande arbete, en stark yrkesidentitet, goda relationer och balans i privatlivet.

Friends of friday Lab

Det här är friends of Friday Lab

Vid sidan om Friday Labs egna kurser erbjuder vi också onlinekurser av Friday Labs vänner. Kvinnor som vill jobba för en hållbar och roligare vardag.

Läs mer om våra vänner.

Amanda Backholm

Om Amanda

Jag heter Amanda Backholm. Jag är diplomerad coach och yogalärare. Jag är en människa som gillar att gå snabbt, simma i havet årets alla dagar, skratta högt, kramas hårt och prata om det som verkligen betyder något.

‍Ända sedan jag var liten har jag velat göra världen till en bättre plats. Drömmen om att rädda världen har fört mig på många äventyr: från skådespelare på scen till att jobba på ett barnhem i Ghana. Från att studera på Helsingfors universitet till studier i Kuala Lumpur, Malesien. Vidare till praktikant på Utrikesministeriet och FN:s Flyktingorgan UNHCR i Stockholm. Efter några år som konsult inom ledarskap och personlig utveckling grundade jag mitt eget företag. Jag jobbar som coach och yogalärare med målsättningen att hjälpa individer och företag att leva och jobba hållbart.

Läs mer om Amanda här!

Anna Marklin PT Friends of Friday Lab

Anna Markelin

Om Anna

Anna Markelin, PT, hälsoinspiratör och certifierad Stark Genom Klimakteriet-coach. Jag älskar att inspirera till mer rörelse, mer kunskap och en bättre kontakt med kroppen – för en sund och stark vardag.

Läs mer om Anna här.

 

Jennie dahlén #dagenslagning

Jennie Dahlén

Om Jennie

Jag heter Jennie Dahlén. Under hela mitt vuxenliv har jag på ett eller annat sätt sysslat med textil och mode. Jag är utbildad i textilt hantverk, design och modevetenskap. Under 10 år jobbade jag i modebranschen med framförallt försäljning och inköp. De senaste åren har jag ägnat åt att försöka skapa en bättre modebransch. Jag har till exempel arrangerat klädbyten, gett ut TRÅD – ett fanzine om hållbart mode och skrivit boken Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode samt varit verksamhetsledare på Remake – Stockholms stadsmissions modemärke. Jag är en van föreläsare och har hållit kurser i lagning och redesign på bland annat Sätergläntan och Skaparfestivalen.

Läs mer om Jennie här.

 

Tina sa

Tina sayed Nestius

Om Tina

Har skrivit boken #Bli Digitalt Smart – sociala medier för företag och hjälpt kunder som till exempel Pensionsmyndigheten, Riksidrottsförbundet, skönhetstidningen Daisy Beauty och Swedavia att jobba med sina sociala medier. Det roligaste jag vet är att lära ut hur du ska jobba strategiskt med sociala medier, och skapa den där aha-känslan – när du förstår att arbetet med kommunikation och sociala medier är enklare än du trodde.

Läs mer om Tina här.

 

Tina sa

Maria Sundholm Lindberg

Om Maria

Vem är jag? Jag är familjeterapeut som har en egen mottagning 3 dagar i veckan men 2 dagar gör jag tv, poddar och skriver och föreläser om allt som har med relationer att göra. Jag har ett oförklarligt driv att knäcka koden till ett modernt familjeliv och jag brinner vilt för barns välmående. Jag har 5 barn själv men här hos oss är det mera burn-out än burn for…så att säga.

Läs mer om Maria här.

 

Don’t be a stranger!

Vill du veta mer eller boka in ett möte, fyll i kontaktformuläret eller maila oss på connect@fridaylab.se

Bli medlem