/** * Auto Complete all WooCommerce orders. */

Friday Lab Academy

En plats för dig som vill ha inspiration, kurser och events  och en roligare och mer hållbar vardag

Välkommen till Friday lab Academy

 

Friday Lab Academy är en kursplattform där vi har samlat det bästa i och utöver Friday Lab. Här finns både onlinekurser som du kan jobba med i egen takt och handledda kurser som sker vid specifika tidpunkter.

Vid sidan om våra egna kurser ligger här också Friends of Friday Lab. De är personer med specialkunskap inom ett ämne, och samma hållbarhetstänk som vi, som håller kurser.

Skapa ett inlogg på Friday Lab Academy (det är gratis) och börja botanisera bland kurserna. 

 

Våra signaturkurser! 

90-dagar med Friday Lab

90 dagar med friday lab

Det är här Friday Lab började och över 200 personer har redan gått signaturkursen. I 90 dagar med Friday Lab jobbar en liten grupp (max 20 deltagare) genom ett program bestående av föreläsningar, hemuppgifter, samtal, diskussionsgrupper, veckovisa artiklar, poddar, videoklipp och såklart pepp och push framåt mot sina mål. Handledning sker av Marianne Norrgrann (Maja) certifierad coach och Jeanette Öhman (Peppe) kreativt konsult och mentor. Du kan också göra 90-dagarsprogrammet som självstudier. Läs mer och anmäl dig här.

Shift Lab

SHIFT LAB

Det här är för dig som vill byta jobb. För dig som har börjat söka jobb. För dig som vill ha ett roligare jobb. För dig som tror att du vill byta jobb men inte vet till vad. För dig som vill byta bana. För dig som vill kunna lyfta dig själv i ett samtal med en potentiell arbetsgivare. För dig som vill ha mera ansvar i din nuvarande organisation. För dig som vill ha en tydlig kartläggning av dina kompetenser och din bakgrund. Genom föreläsningar, samtal och övningar tar vi dig till nästa arbetsplats. Läs mer och anmäl dig här. 

Här kan du enkelt välja att läsa mer om våra kurser. Klicka dig vidare på den knapp som passar dig!

Det går att ha både ett inspirerande arbete, en stark yrkesidentitet, goda relationer och balans i privatlivet.

Don’t be a stranger!

Vill du veta mer eller boka in ett möte maila oss på connect@fridaylab.se